www.vipbebe.ro

Cum Cumpar?

Plata la Livrare

O modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii.

Plata online cu cardul

Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile PayU, cel mai mare procesator de carduri din Romania.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, DinnersClub.


Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PayU . MOBILIER-PALI.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata cu Ordin de Plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise, datele fiind disponibile pe factura proforma, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea produselor comandate se va faca in termenele stabilite la plasarea comonzii.

Comanda minima 150 lei. Clientii din tara trebuie sa achite taxele de curierat. Acestea variaza in functie de greutatea, valoarea si rambursul pachetului, precum si de natura marfii (fragil/voluminos).